GÜNCEL KIRMIZI HALININ OSKARLARI
11 Şubat 2020

Los Angeles, Dolby Tiyatro’da bu yıl 92’inci kez düzenlenen Oscar ödül törenlerinde, her zaman olduğu gibi filmler kadar kırmızı halı da konuşuldu.

 

 1. Candice Swanepoel  (Zuhair Murad), 2. Cynthia Erivo (Versace), 3. Scarlett Johansson (Oscar de la Renta), 4. Brie Larson (Celine), 5. Renée Zellweger (Armani).

 

Bong Joon Ho tarafından çekilen Parazit’in en iyi film de dahil dört ödül alarak geceye damga vurduğu törenin kırmızı halısının en iyilerini sizler için seçtik. Gecede Brie Larson, Natalie Portman, Renee Zellweger, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Candice Swanepoel, Cynthia Erivo, Margot Robbie ve Geena Davis seçtikleri elbiseler ile moda severlerden tam not aldı.  

 

 1. Natalie Portman (Dior), 2. Charlize Theron (Dior), 3. Caitriona Balfe (Valentino), 4. Rooney Mara (Alexander McQueen), 5. Margot Robbie (Chanel).

 

Brie Larson’un Celine’den ve Natalie Portman’un Dior’dan pelerinli elbiseler tercih ederken, Portman, siyah pelerinine Akademi'nin göz ardı ettiği kadın yönetmenlerin isimlerini yazarak Oscar ödüllerindeki ayrımcılığa dikkat çekti. Zuhair Murad’ın kuyruklu mavi elbisesi Victoria Secret modellerinden Candice Swanepoel tarafından, Dior’un sade kesimlere sahip siyah kuyruklu elbisesi ise Charlize Theron tarafından giyildi. Scarlett Johansson üzerinde gördüğümüz Oscar de la Renta tasarımı ile Renée Zellweger tarafından giyilen Armani elbise de gecenin en çok beğenilenleri arasındaydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar