TREND DAHA SİYAH, DAHA ŞIK!
11 Mart 2021

Sezonun yükselen materyallerinden tül ve organzenin siyahla birleştiği kumaşlar, özellikle drapeli sim baskılar, boncuk veya payet işlemeler ile son derece zarif ve göz alıcı elbiseler için ideal.

 

 

Çok yönlü kapsayıcı tonlarıyla çok fazla renk seçeneğine sahip olan 2021 İlkbahar-Yaz sezonunda canlı renkler, yumuşak pasteller ve nötr renkler dışında siyah da önemli bir yer tutuyor. Her dönem koleksiyonlarda yer alan siyah renk, kumaş satın alacak tasarımcı veya hazır giyim üreticileri için şu dönem en risksiz moda önerileri arasında bulunuyor.

 

 

Her tür giyside tercih edilen ve çarpıcı bir şıklık yaratan siyah özellikle abiye kıyafetlerde, etkisini zirveye taşıyor. Erler Tekstil mağazalarında yer alan siyah kumaşlardan yaptığımız bir seçki ile bu trendi yakalamak isteyenlere ilham vermek istedik.

 

Sezonun yükselen materyallerinden tül ve organzenin siyahla birleştiği kumaşlar, özellikle drapeli sim baskılar, boncuk veya payet işlemeler ile son derece zarif ve göz alıcı elbiseler için ideal. Şifon üzerine kesme ‘lurex’ veya ‘şönil’ çizgilerin de dikkat çektiği koleksiyonda, gömlek ve şık tunik gibi farklı giysilerde de kullanılabilecek kesme simli kumaşlar da bulunuyor. Daha tok kumaş severler için ise simli veya geometrik desenli siyah brokarlara bakabilir.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar