GÜNCEL UNICEF 2019 YAZ GALASI- İtalya'da Kırmızı Halı Şıklığı
19 Ağustos 2019

Geçtiğimiz hafta, İtalya’nın lüks perakendecisi LuisaViaRoma ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2019 Unicef ​​Yaz Galası, organizasyona katılan ünlü isimler kadar, onların giydiği elbiselerle de konuşuldu.

 

İtalya’nın Porto Cervo kentinde gerçekleştirilen gecede, Adriana Lima, Lübnan asıllı Amerikalı tasarımcı Rami Kadi'den Chopard mücevherleriyle süslenmiş payetli ‘straples’ elbisesiyle göz kamaştırırken; top model Sofia Resing ve Mathilde Goehler, İstanbul’dan Nedo by Nedret Taciroğlu tasarımı elbiseleriyle büyük beğeni topladı. Gecede, Natasha Poly ve Lena Lademann Alexandre Vauthier tarafından tasarlanan aynı elbisenin farklı tonlarını giydi.  Charlotte McKinney’in tercih ettiği canlı sarı elbise de çok küçük farkla neredeyse aynı model olunca geceye tam anlamıyla üçlü pişti damgasını vurmuş oldu.

 

Küçük parıltılar, straples, tek omuz, ince askılar, drape, derin dekolte ve yırtmaç, metalik bantlı ayakkabıların öne çıktığı kırmızı halıda, Shanina Shaik gibi süper mini kokteyl elbiseleri de dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar