GÜNCEL ELLE STYLE AWARDS
05 Aralık 2019

Yılın En iyi Moda Tasarımcısı ödülünü Özgür Masur’un aldığı Elle Style Awards 2019’da Sürdürülebilir Moda ödülünü Ece Gözen, En İyi Koleksiyon ödülünü Gül Ağış – Lug von Siga kazandı. Kırmızı halının en şıkları ise Hakan Yıldırım elbisesiyle Dilan Çiçek Deniz, Nedret Taciroğlu tasarımıyla Şeyma Subaşı ve Raisa Vanessa tasarımıyla Aybüke Pusat oldu.

İstanbul sanat, moda, müzik ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin bir araya geldiği ELLE Style Awards 2019'da yılın stil sahibi, başarılı ve ilham veren isimleri ödüllerini aldı. 12 farklı ülkede yayınlanan Elle dergisinin tarzları ve başarılarıyla fark yaratan isimleri ödüllendirdiği Elle Style Awards’ın bu seneki Türkiye ayağı 3 Aralık 2019 tarihinde Signal White Now Ana sponsorluğunda Tersane İstanbul’da gerçekleşti.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan Burda Grubu CEO’su Cem Başar ve ELLE Türkiye Yayın Direktörü Zeynep Üner ev sahipliğinde yapılan gecede, ELLE Stil İkonu ödülünün sahibi Türkiye’ye halka ilişkiler ve pazarlama mesleğin getiren Betül Mardin olurken, Yılın En iyi Moda Tasarımcısı ödülünü Özgür Masur; Sürdürülebilir Moda ödülünü Ece Gözen ve En İyi Koleksiyon ödülünü Gül Ağış – Lug von Siga kazandı. Yılın yükselen tasarımcısı ise Sudi Etüz markasının yaratıcısı Şansım Adalı’ya verildi. Netflix dizi oyuncusu Penn Badgley’in “Uluslararası Yıldız Ödülü’nü aldığı gecede, En İyi Erkek Oyuncu ödülü Aras Bulut İyemli’ye ve En iyi Kadın Oyuncu ödülü Demet Evgar’a verildi. Yılın Özgün ve Fark Yaratan Genç Kadını ödülüne Pınar Sabancı’nın layık görüldüğü gecede Gaye Su Akyol, yılın müzik yıldızı seçildi.

GECENİN ŞIKLARI

Jüri üyeleri arasında Nebahat Çehre, Tamer Yılmaz, Fatoş Yalın, Hakan Yıldırım, Koray Birand, Ece Sükan, Arzum Onan, Cem Başar ve Zeynep Üner’in yer aldığı ELLE Style Awards 2019 ödül töreni tam bir şıklık yarışına dönüştü. Mirgün Cabas ve Didem Soydan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecenin kırmızı halısında ise tam anlamıyla şıklık yarışı vardı. Daha çok yerli tasarımcıların kıyafetlerinin tercih edildiği gecede, Hakan Yıldırım elbisesiyle Dilan Çiçek Deniz, Nedret Taciroğlu tasarımıyla Şeyma Subaşı ve Raisa Vanessa tasarımıyla Aybüke Pusat en dikkat çekici isimler oldu. Ece Sükan (Yves Saint Laurent) Pınar Tezcan (Sudi Etuz), Hazal Filiz Küçükköse (Violaandvesper) ve Gonca Vuslateri (Simay Bülbül) ise gecenin en şık siyahlarını giymişlerdi.

 

ELLE STYLE AWARDS 2019 KAZANANLAR

    Yılın Yükselen Kadın Oyuncusu: Dilan Çiçek Deniz

    Yılın Yükselen Erkek Oyuncusu: Taner Ölmez

    Yılın Moda Influencer’ı: Rachel Araz Kiresepi

    Signal White Now Özel Ödülü: Yılın Özgün ve Fark Yaratan Genç Kadını: Pınar Sabancı

    Sürdürülebilir Moda Ödülü: Ece Gözen

    En İyi Koleksiyon: Gül Ağış – Lug von Siga

    En İyi Tasarımcı: Özgür Masur

    Yılın Yükselen Tasarımcısı: Şansım Adalı

    En İyi Kadın Oyuncu: Demet Evgar

    En İyi Erkek Oyuncu: Aras Bulut İynemli

    Yılın Stil Sahibi Kadını: Defne Çağlar

    Yılın Modeli: Öykü Baştaş

    Yılın İlham Veren Kadını: Saadet Özkan Efe

    En İyi Performans: Alice Müzikali

    Uluslararası Yıldız: Penn Badgley

    Yılın Yükselen Müzisyeni: Karsu

    Elle Stil İkonu: Betül Mardin

    Yılın Sporcuları: İlke Özyüksel, İrem Yaman, Ayşe Begüm Onbaşı

    Yılın Müzik Yıldızı: Gaye Su Akyol

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar